熱物性Vol. 25, No.3 (2011) 通巻92号

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巻頭言

 エフォート率
 高田 保之


論 文

 Nb ドーブ TiO2薄膜の熱拡散率に対する Nb 添加効果
 田崎 ちひろ,岡 伸人,八木 貴志,竹歳 尚之,馬場 哲也,神山 敏久,重里 有三

 冷凍条件に起因するパン生地の障害に関する研究(凍結速度の影響)
 山田 盛二,荻須 昭雄,平岩 隆夫

 冷凍条件に起因するパン生地の障害に関する研究(第2報 最低到達温度の影響)
 山田 盛二,荻須 昭雄,平岩 隆夫

 2種類の潜熱蓄熱物質による混合材料の融解特性
 堀部 明彦,劉 稙秀,春木 直人,金田 彰朗,町田 明登,加藤 雅士

 相変化スラリーの流動特性と層流化条件
 熊野 寛之,平田 哲夫,小林 佑輝

案 内

 第32回日本熱物性シンポジウム(最終会告)
 長坂 雄次

 第18回米国熱物性シンポジウム(第2回会告)

会報・会告

Netsu Bussei Vol. 25, No. 3 (2011)
Japan Journal of Thermophysical Properties



Rate of Effort
Y. Takata

Effect of Nb Concentration on Thermal Diffusivity of Nb-Doped TiO2 Films
C. Tasaki, N. Oka, T. Yagi, N. Taketoshi, T. Baba, T. Kamiyama, Y. Shigesato

Bread Dough Damage by Freezing (Effect of Freezing Rate)
S. Yamada, A. Ogisu, T. Hiraiwa

Bread Dough Damage by Freezing (2nd Report : Effect of Minimum Achieved Temperature)
S. Yamada, A. Ogisu, T. Hiraiwa

Melting Characteristic of Mixtures of Two Kinds of Latent Heat Storage Material
A. Horibe, J. Yu, N. Haruki, A. Kaneda, A. Machida, M. Kato

Flow Characteristics and Laminarization Condition of Phase Change Slurries
H. Kumano, T. Hirata, Y. Kobayashi

Final Announcement of the 32nd Japan Symposium of Thermophysical Properties
Y. Nagasaka

Second Announcement and Call for Papers of Eighteenth Symposium on Thermophysical Properties

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